Mob: +48 604 155 030
Email: office@badzgotowysporting.com

Om os

Om firma
Vi er et 10 år gammelt polsk/dansk ejet firma, som har specialiseret sig i at arrangere individuelle træningslejre og turneringer for klubber og landshold fra hele Europa. Vort speciale er at arrangere individuelle træningslejre og turneringer for ungdomshold i hele Europa. Endvidere kan vi tilbyde billetter til næsten alle større sports event verden rundt.


Tryghed.
Vores  kontaker og store kendskab til at arrangere turneringer giver jer den allerbedste  bedste sikkerhed og garanti for den bedste organition og de helt rigtige priser.


Kundekontakt.
Vort motto er: Er i tilfredse er vi også tilfredse. Det betyder at vi altid har en personlig kontakt og opfølgning med vore kunder under og efter et hvert arrangement. Derfor vender vore kunder tilbage til os gang på gang.

Service.
Vi lægger stor vægt på at vore kunder får den helt rigtige oplevelse, derfor lytter vi altid til jeres ønsker. Så vi kan tilbyde jer det helt rigtige. I kan altid komme i kontakt med os via mail eller telefon, hvorefter vi straks vender tilbage. Alt for Jer.


Venlig hilsen
Badz Gotowy Sporting sp.zo.o.
www.badzgotowysporting.com
office@badzgotowysporting.com

Designed by Webstorm
Copyrights Badz Gotowy Sporting Sp. z o.o.
DA